Årets barnehage

Me er i finalen

Gruppebilete av ein glad gjeng
Finalistene til «Årets barnehage 2018» er: Læringsverkstedet Grandehagen i Eydehavn, Norlandia Skistua barnehage i Oslo, Prestelva barnehage i Sortland, Småfolk barnehage i Etne og Tronvik gårdsbarnehage i Moss.
Finalistene til «Årets barnehage 2018» er: Læringsverkstedet Grandehagen i Eydehavn, Norlandia Skistua barnehage i Oslo, Prestelva barnehage i Sortland, Småfolk barnehage i Etne og Tronvik gårdsbarnehage i Moss.

Her er finalistene til «Årets barnehage 2018»

Juryen har talt og kan nå presentere årets fem finalister! Stem på din favoritt nederst i saken.

Årets barnehage 2018

 

Silje Wiken Sandgrind 15.06.2018

Katta er ute av sekken! Av 393 foreslåtte kandidater står det nå igjen kun fem finalister som kjemper om å bli «Årets barnehage 2018». De fem finalistene er:

Læringsverkstedet Grandehagen, EydehavnNorlandia Skistua barnehage, OsloPrestelva barnehage, SortlandSmåfolk barnehage, EtneTronvik gårdsbarnehage, Moss

– Det har vært helt ellevilt og det viser hvilket enormt engasjement det har vært der ute blant fornøyde foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, naboer og ikke minst ansatte som alle har foreslått «sin» barnehage til denne prisen. Det har gitt juryen en desto vanskeligere jobb med å finne frem til fem finalister, men jeg er veldig glad for å se hvilken enorm oppslutning prisen har fått i år og da tar vi i styret med glede på oss litt ekstra jobb, sier juryformann og styreleder i PBL (Private Barnehagers Landsforbund), Eirik Husby.

Anne Lindboe ny administrerende direktør i PBL. Styreleder Eirik Husby.
Eirik Husby er styreleder i PBL og juryformann for juryen som består av styret i PBL.Foto: Mariell Tverrå Løkås

Her kan du lese mer om hvilke kriterier juryen har lagt til grunn.

Det er tredje gang PBL deler ut prisen til en av sine medlemsbarnehager.

I år som i de to foregående årene blir det en uhøytidelig avstemning på Facebook hvor du kan stemme på din favoritt. Avstemningen er kun veiledende og ikke avgjørende for juryens vurdering. Du kan stemme på din favoritt frem til 12. august. (Lenke nederst i saken)

Etter at PBL i mars åpnet for at alle som ønsket kunne nominere barnehager til prisen, har det kommet inn totalt 539 forslag fordelt på 393 barnehager fra hele landet.

Selv om det til slutt vil stå igjen én vinner, påpeker Husby at alle som er foreslått kan være kjempefornøyde med jobben de gjør for barnehagebarna hver dag.

Husby oppfordrer nå alle til å stemme på sin favoritt, og opplyser at du kun har mulighet til å stemme én gang.

Hvem som vinner avsløres på PBLs lederkonferanse 3. september. Vinneren får 25.000 kroner og et skilt som synlig bevis på at de er «Årets barnehage 2018».

TRYKK HER for å stemme på din favoritt.

Barnehage.no vil fra mandag 18. juni presentere alle kandidatene i egne intervjuer.